nu finns vi på bloglovin!

2011-06-02 @ 12:35:14 Permalink Allmänt Kommentarer: (4)
Följ min blogg med Bloglovin

Kommentarer:
Postat av: Emmie

Sv;

Jag tycker att du faktiskt ska tänka dig för innan du skickar iväg sådana komentarer.



Duvet ingenting om min häst eller mig förutom det du ser på bild. Det kallas en "ögonblicksbild" , jag är otroligt mjuk i mina händer!



Och du , han har en engelsk nosgrimma så den sitter så högt upp att den inte påverkar hans mun. På de tävlingar jag tävlar på är domarna mycket observanta och säger till o de skulle misstänka att hästen far illa eller har ont av någon anledning. Detta har aldrig hänt mig!



Det är upp till domare eller tränare att bedöma om jag rider fel på något sätt. Och med tanke på att det går så bra för oss och jag aldrig får några sådana kommentarer så förutsätter jag att jag rider min häst rätt.



Ta reda på lite mer nästa gång och tänk dig för, inget trevligt att få såna kommentarer när de inte stämmer in någonstans!

/Emmie

2011-06-02 @ 13:06:37
URL: http://dressyrfjollorna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv;

Ja, asså jag skulle förstå dig om precis ALLA bilder hade sett ut så. Men ah, det var en ögonblicksbild och jag gör alltid mitt yttersta för att rida så mjukt som möjligt.



Därav valet av bett och nosgrimma :)

2011-06-02 @ 13:27:49
Postat av: Matilda

SV: Mmm jag vet. För när jag köpte mina hästar så fick de med träns och bett och då visste jag inte att det var fel på dem. Men de typ skickade med det de inte ville ha kvar och det var för stpr bett. Så när ajg såg på de filmerna så förstod jag nästan vf mina hästar gjorde som de gjorde och sen när jag bytte så blev allt så mycket bättre och när betten bassade med.



Så jag är grymt glad jag såg dem, för annars kanske min hästar skulle gått på samma stora bett :S

2011-06-02 @ 13:53:29
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: ellinor

Dom här filmerna visar verkligen att det här ÄR djurplågeri! asså tänk va ryttare gör bara för att få vinna tävlingar, dom tänker inte ens på hur hästen känner sej!! Nu fattar man ju varför en del hästar är så skygga för människor att dom till och med stegrar o sparkas!!

2011-06-24 @ 12:37:39

Skriv din kommentar här under::

Namn:
V.I.P

MSN: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0