B-PONNY SM

2011-08-14 @ 21:41:39 Permalink Sanningen bakom storbloggarna Kommentarer: (5)
http://online.equipe.com/sv/class_sections/30986/results
Om ni spolar fram till 22:35 så ser ni Sandra Englund på den ponny som Nellie Berntsson ska börja tävla på. Min dator är lite som den är och därför så går det inte att trycka på "prtsc" så ni får istället för stillbilder se på videon. Nu kan ni ju inte heller klaga på att det "bara är ögonblicksbilder".
Tycker i allmänhet att de som red i Kat. B red på ett sätt som inte ens borde få kallas för ridning. Blev ärligt talat riktigt besviken. För jag skiter om de är 10 eller 40 år gamla; man ska inte rida en häst så. Man ska inte sparka hästen, inte dra den i munnen och inte använda ett spö som straff. Nej, jag var inte heller en stjärna när jag var 10 år, men jag kan i alla fall säga er att jag inte "lekte" på hästen så som dessa barn verkar göra..

Ebba Larsson på Ard Chuan Delight förtjänade verkligen sin första placering då hon helt klart var den bästa ryttaren bland dem. Inga onödiga ryck, sparkar, eller "gas för att sen direkt dra så att hästen saktar in till kurvan" och hon använde spöet som en förlängd kroppsdel. Så hon förtjänar en stor hiss!

/isabel

RSS 2.0