"Isabelle i Ponnyakuten"

2011-06-11 @ 14:15:46 Permalink Sanningen bakom storbloggarna Kommentarer: (1)
Som ni ser har vi tagit bort inlägget om Isabelle och Pongo där alla bilder på deras westernritt fanns med. Jag är säker på att de flesta har sett dessa bilder. Varför vi tog bort inlägget är inte så bra att gå ut med, men detta inlägg är riktat till Isabelle. Vi tycker att hon borde skriva i sin blogg varför hon gjorde som hon gjorde, för det är nog många som vill ha en förklaring till hennes behandling av Pongo. Pongo verkar förövrigt vara en jättefin häst och Isabelle är väldigt duktig på trickträning och liknande, en mycket ambitiös tjej. Det hade varit bra med en förklaring som vi självklart kan publicera här utan kritik från vår sida och liknande, för nu är det så många som är upprörda över bilderna.

Isabelle, läser du det här får du hemskt gärna förklara hur detta kommunikationsfel kunde uppstå. Alla gör misstag ibland, men det är viktigt att man kan stå för dem och förklara sig. Då hade nog många tyckt Isabelle varit ärlig och att man kan stå för sina misstag är modigt.

Kommentarer:
Postat av: isabelle/ issa elevating.blogg.se

vad heter du? kontakta mig på fb eftersom du och jag snackat innan så kan jag förklara lite fäör dig, kan redan nu nääääästan veta vem du e xD men hör av dig så kan vi prata om saken :)

2011-06-11 @ 19:41:39
URL: http://elevating.blogg.se/

Skriv din kommentar här under::

Namn:
V.I.P

MSN: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0